МИСИЯ

Човекът има естествена потребност от общуване в един свят,в който различията са превърнати в извор на отчужденост. Много често различията издигат стени между нас, в които ние безспирно, неуморно и бясно се блъскаме. Навсякъде опираме в стени: в себе си, навън, навред, в хората , в умовете , в нещата - един свят от стени. Един свят, в които се чувстваме далечни и неразбрани.

Ние вярваме, че нашето различие е нашата сила, че истинско е само онова, което се случва лично с теб. Истинско е само онова, което се случва лично в теб. Истинско и живо е само онова, което се израства лично в теб. Тази автентичност и разнообразие дават пълнотата на нашия живот.

Всички желания, цели, мечти и амбиции на център ”Мобиус” са насочени към разширяване на човешките възможности, към развитие на емоционалните, ментални и интуитивни аспекти на личността.

Психологически център “Мобиус” е независима организация, екип от психолози с различни познания и умения, интересуващи се и работещи с различните прояви на човешката психика. Нашата основна цел е работата с индивида и многобройните аспекти на живота му, с това той да почувства и да разбере по-добре себе си в личностен и професионален план. 

Срещата с психиката е за смели хора. Там, където се пресичат вярата, страховете, страданието и мечтите…  

Пътешествието към себе си е нашата посока.

Спонтанноста е нашето вдъхновение.
Copyright © 2012 МОБИУС ПСИХОТЕРАПИЯ All Right Reserved