НАЙ-СТРАННИТЕ СЕКС ЗАКОНИ



В Калифорния с оглед предотвратяване разпространението на СПИН, обществени бани са забранени, тъй като се смята, че те насърчават или допускат правенето на секс в тях.

В САЩ е незаконно да използваш за секс животни от застрашен вид, с изключение на насекоми!

Във Великобритания забранен е сексът на мотоциклет.






В Хонг Конг ако жена хване мъжа си в изневяра може да убие неверния си съпруг, но само с голи ръце. За сметка на това обаче любовницата му може да бъде убита по всякакъв начин.

На мъжете в Ливан е позволено да правят секс със животни, ако животното е от женски пол. Секс с мъжки животни се наказва със смърт.

В Ливърпул, Англия са легално разрешени голите продавачки.

В Индонезия наказанието за мастурбация е обезглавяване.

На остров Гуам има мъжка професия „обезчестител“.Мъжете обикалят селата и лишават момичета от девствеността им. Това се прави, тъй като според законите в Гуам девствениците нямат право да се омъжват.

В Дубай сексът на плажа се наказва със затвор.

В страните от Близкия Изток е забранено да се убива овцата, с която деецът е имал сексуален контакт. Да се изяде такава овцасе счита за „харам“ – смъртен грях . Този, който направи това,никога няма да се окаже в рая в компанията на седемдесет девственици.

В Бахрейн мъжът гинеколог може да преглежда пациентката си, само ако разглежда гениталите й в огледало.

В Колумбия жените могат да правят секс само с мъжете си. Майката на булката играе ролята на очевидец и е длъжна да присъства в спалнята на младоженците по време на първата брачна нощ.

В Боливия ще те арестуват, ако обладаваш едновременно майка и дъщеря.

В Краков, Полша, не само е незаконно да се прави секс с животни, а и извършителите се застрелват в главата.

В Китай на жените е забранено да се разхождат голи из хотелските си стаи – те могат да бъдат голи само в банята.

В Колорадо, е забранено да се целува спяща жена.

В Кънектикът мъжете не могат да целуват жените си в неделя.

Във Флорида официално е разрешена само мисионерската поза и е забранено да се целуват женските гърди по време на акта.

В Масачусетс на жените им е забранено да бъдат отгоре.

В Минесота е строго забранен сексът с птици.

На мъжете не е разрешено да правят любов с жените си, ако дъхът им смърди на чесън, лук или сардини в Александрия, Минесота. Ако жена му поиска, законът го задължава да отиде и да си измие зъбите.

Предупредете вашият съпруг, че след като правите любов в Амес, Йова, не му е разрешено да изпие повече от три глътки бира докато лежи с вас в леглото или ви прегръща.

В Боземан, Монтана има закон, който забранява всяка сексуална активност с представител на противоположния пол в двора пред вашият дом след залез, ако сте голи. (Изглежда, че ако носите чорапи, законът не ви засяга).

По време на обедните почивки в Карлсбад, Ню Мексико, никоя двойка няма право да се занимава със сексуален акт в колата си, докато са паркирали, освен, ако колата не разполага с пердета.

В Кливлънд, Охаио, на жените не е разрешено да носят лачени обувки.

В Клинтън, Оклахома има закон забраняващ мастурбацията, докато гледаш двама правещи секс в кола.

Спокойно можете да правите любов в колата си в Коир Дален, Айдахо. Полицаите нямат право да дойдат и да ви чукат на стъклото. Ако ви заподозрат в подобни действия, трябва да паркират зад вас, да натиснат клаксона си три пъти и да чакат около две минути, преди да се приближат до колата и да видят какво точно става вътре.

В Конорсвил, Уисконсин мъжете нямат право да стрелят във въздуха, ако жените им имат оргазъм.

В Детройт, двойките нямат право да правят любов в автомобил, освен, ако той не е паркиран в частна територия, собственост на някой от тях.

Закон във Файрбанкс, Аляска забранява на лосовете да правят секс на градските улици.

Във Флорида е забранено на неомъжена жена, вдовица или разведена да скачат с парашут в неделя следобед.

В Харисбърг, Пенсилвания е забранено да правите секс с шофьор на камион в телефонна кабина.

Собствениците на всеки хотел в Хайстингс, Небраска са задължени да дават на всеки гост чиста и изгладена нощница. Никоя двойка, дори да са женени, нямат право да спят заедно голи. Нито да правят секс, освен, ако не са в някоя от тези чисти, бели, памучни нощници.

Друг закон в Хелена, Монтана задължава жените да не танцуват на маса в кръчма или бар, освен, ако не носят поне 1.5 килограма дрехи върху себе си.

Щатски закон в Илинойс задължава всички ергени да бъдат наричани “master” (господар?) а не „mister” (господин) ако са адресирани от техните приятелки.

Закон в Кентъки гласи „Никоя жена няма право да се появява в бански костюм на магистралата, освен ако не е придружавана от двама офицери или не разполага с оръжие”.
Не трябва за забравяме и това важно допълнение „Действията на този закон не трябва да се прилагат за жени тежащи под 40 или над 90 килограма, както и за мъжки коне”.

В Кингсвил, Тексас е забранено на прасета да правят секс на територията на летището.

Ако двойка прави секс в моторно превозно средство и случайно натисне клаксона по време на любовния акт, те трябва да бъдат отведени в затвора, съгласно закона на Либърти Корнер, Ню Джърси.

В Лос Анджелис, Калифорния на мъжете е легално разрешено да бият жените си с кожен колан, който обаче не може да бъде по-широк от 5 сантиметра, освен, ако няма съгласието на жена си да бъде бита с по-широк колан. Съгласието трябва да бъде дадено предварително, и внимателно записано.

В Маривил, Мисури, на жените е забранено да носят корсети, защото "Привилегията да виждат естествените закръглени форми на младите жени не трябва да бъде отнета на нормалния американски мъж".

В Мичигън, на жените не е разрешено да си подстригват косите без разрешението на мъжете си.

В Невада секс без презерватив може да бъде третиран като незаконен.

В Норфолк, Вирджиния жените нямат право да излизат, без да носят корсет (дори има специална служба за така наречените инспектори по корсети).

В Облонг, Илинойс ще бъдете наказани от закона, ако правите любов по време на лов или риболов на сватбения ви ден

В Оксфорд, Охайо, е забранено на жените да си свалят дрехите, ако наоколо има снимка на мъж.

В Израел неотдавна приеха закон, който забранява гледането на порно филми по кабелната или сателитната телевизия. Нарушаването на този закон може да ви вкара зад решетките за максимум 3 години.

В Китай не си позволявайте да се заглеждате по краката на облечена жена: това е оскърбление, за което може да ви напъхат в ареста за няколко дни. Затова пък гледането на краката на гола жена е абсолютно позволено!

В Талин е забранено да се играе шах по време на полов акт. Не се знае как е възникнал този закон, но е факт!

В Будапеща е позволено да правим секс само на тъмно. На светло не бива! Рискувате да ви глобят!

В Ирландия е забранено да се продават презервативи: в тази католическа страна секс се прави само за възпроизвеждане на рода.

В Пенсилвания е незаконно да се прави секс с шофьор в камиона му.

В повечето американски щати е незаконно ерекцията на мъжа да се вижда през дрехите му.

Отново в Минесота е забранен сексът с жива риба!

В град Нюкасъл, щата Уайоминг сексът в хладилна камера, намираща се в хранителен магазин, е абсолютно забранен

В Масачузетс (САЩ) е забранено на жените да правят секс с родео ездач, в присъствието на конете.





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Copyright © 2012 МОБИУС ПСИХОТЕРАПИЯ All Right Reserved