ПРОЛЕТЕН ПСИХОДРАМАТИЧЕН ЛАГЕР - СЕМИНАР

ПСИХОДРАМА

Здравейте, приятели. Имаме удоволствието да ви поканим на „Пролетен психодраматичен лагер-семинар“ , който ще се проведе от 25 до 27 април в Долна Баня (на час път от София).



През пролетта природата се събужда от зимния си сън и ние с нея. С пролетта идва новото - нови идеи, нови мечти, нови пътища. Енергията ни, някак естествено, се е увеличила и ние се чувстваме заредени с повече оптимизъм, с повече увереност и простираме ръцете си към нови хоризонти. Но какво ни води напред? Какво ни мотивира? Как избираме накъде да тръгнем? Обръщаме ли се към вътрешния си усет преди да поемем в някоя посока?

Преди всичко на този лагер ще се обърнем към положителните аспекти на личността. В средата на пролетта и сред разцъфналата природа ще използваме психодрамата за да ободрим сетивата си, да енергизираме тялото си , да се заредим с вяра в силите си, да преоткрием мечтите си. Най-вече ще се постараем да открием своят вътрешен ритъм, който да следваме и който ни кара да се чувстваме активни, жизнени и щастливи. За да го направим ще използваме движението, музиката и театъра.

Цената е 140 лева в които влизат таксата за семинара, две нощувки и две закуски.

Записване:

Калина Бояджиева
тел: 0887 750 734, kalinarb@yahoo.com
Георги Дамянов
тел: 0895 459 091, g_armando007@hotmail.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Copyright © 2012 МОБИУС ПСИХОТЕРАПИЯ All Right Reserved