ПЕТА ЛЯТНА ПСИХОДРАМА ШКОЛА "ЛЮБОВ И ИДЕНТИЧНОСТ''





Здравейте, Приятели!

С удоволствие ви каним на Петата Лятна Психодрама Школа „Любов и Идентичност“. Тя ще се проведе от 22 до 26 юли и както обикновенно ще е в хотел „Нови Извор“, който се намира до Асеновград.

Темата тази година е свързана с партньорството, любовта и сексуалните взаимоотношения.



Любовта е тази, която ни обединява, която ни води към нещо по-голямо и обширно, която събира противоположностите и продължава живота. Но ние не пристигаме в една връзка сами. Всеки от нас носи със себе си своя опит, своите стари връзки, своето семейство и своите предци. Тогава, кой съм аз във връзката си с другия? Какво от всичко което нося има значение? Кое ми пречи да създам добри и пълноценни отношения и кое ми помага? Трябва нещо да се случи, някаква алхимия, за да може тези две идентичности да се обединят и да създадaт нещо ново. В този си опит понякога се оказваме пред неочаквани затруднения. Често е трудно да разберем позицията на партньора ни да видим неговата гледна точка и да я приемем. Рядко си даваме сметка, че това е свързано с неща, които сами трябва да осъзнаем и развием или променим у себе си.

Темите които ще се засегнат на школата са:

- Изследване на ролите, границите и отговорностите във връзката
- Сексуалните взаимоотношения.
- Взаимно уважение и приемане идентичността на партньора.
- Укрепване и обновяване на отношенията.
- Преодоляване на проблемите в комуникацията.
- Потребностите на мъжете и жените.
- Модели на влизане във връзки.
- Избор на партньор.
- Семейни сценарии.

Тази школа ще бъде едно изследователско пространство в което всеки ще може да потърси отговори на въпросите, които си задава за своята връзка, както и да потърси едно по-добро решение на проблемите, пред които е изправен в интимните
взаимоотношения. За всичко това ще ни помогне, разбира се, психодрамата, системната терапия и творческият групов процес.


Желаещите да се запишат трябва да направят това по телефон или e-mail. Цената на Школата е 380 лева без пътуването. В нея влиза спането и храната за всичките дни както и таксата .

тел: 0895 45 90 91, g_armando007@hotmail.com
Георги Дамянов

тел: 0887 75 07 34, kalinarb@yahoo.com
Калина Бояджиева

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Copyright © 2012 МОБИУС ПСИХОТЕРАПИЯ All Right Reserved